8 Temmuz 2009 Çarşamba

Filmografi

2016 - Gaplumba ile Davşan (Kısa Metrajlı Animasyon)
2010 - Hayalet (Kısa Film)
2009 - Ayyaş 2 (Kısa Metrajlı Animasyon) - Yapım Aşamasında
2009 - Tomb of Khons (Uzun Metrajlı Animasyon) - Yapım Aşamasında
2009 - Ejderin Dönüşü (Uzun Metrajlı Animasyon) - Yapım Aşamasında
2009 - Gölge Oyunu (Kısa Metrajlı Animasyon)
2009 - Ayyaş (Kısa Metrajlı Animasyon)
2009 - Hanzo (Kısa Metrajlı Animasyon)
2007 - Acımasız Ejder (Kısa Film)
1998 - Yamyam Adası (Kısa Metrajlı Animasyon)

Hiç yorum yok: